Online

Vendégek: 10
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1165, legújabb: nightdragon1003

Új fórum hozzászólások

Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
03 szept : 18:57
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 18:25
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by enkeny
03 szept : 14:17
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 08:19
Post: FELVÉVE- Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
02 szept : 19:27

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


HUN_BANDI
06 ápr : 09:42
de ahogy latom old republicban mar nem vagytok aktivak

HUN_BANDI
06 ápr : 09:40
hello , nekem is 7 év után ha jól emlékszem old republicot játszottam : Hungarikum guildel

Foxxika
15 márc : 08:38
Meggyüttem Csak eszembe jutott a belépőm így 4 év után

Zsolty
20 jan : 17:57
Üdv ismét köztünk Inder, Discordon keresd Torlint vagy Zotyát a meghívóért. Az ELÉRHETŐSÉG fülben felül pedig ott vannak a Battlenet azonosítók is

inder-hunwolf
12 jan : 01:16
A fiaimmal elkezdtünk wow-ozni, belépnénk guildbe!Ahol még jelen vagyunkHír beküldése


Facebook MySpace Twitter

2021. évi klántalálkozó
szerda 08 szeptember 2021 - 10:07:16 | Posztolta: Zsolty


Kedves Resonance tagok!

Magyarország egyetlen reptilián vezetésű közössége -más néven online hadtestje- ezennel minden aktív/inaktív kollaboránst sssszeretettel meghív a 2021. évi össznépi zsinatára, mely most is online hadtestünk főhadiszállásunkon, a Vault 51 Gamer bárban kerül megrendezésre.

A tavalyi évben a járványhelyzet miatt nem tudtunk találkozót tartani, de idén bepótoljuk.

A vezetőség részéről szinte az összes gyíkember ott lesz, így már csak pár kollaboránsra és bércicára van szükségünk, hogy most is jó legyen a hangulat!

Szilvásbuktát hozzatok magatokkal, így biztosítva gyík vezetőitekt boldogságát + nem kell félni, hogy a poloskoidok vagy a gujmánok elrabolnak titeket hazafelé!

Sajnos az Asszaszín Gyík, Csurit cicca idén sem fog eljönni (még mindig nem engedhetjük emberek közé ) , de I. Spíler császár és Plata admirális idén is kap meghívót! Minden baráti/szövetséges klán/közösség tagjait is örömmel látjuk!


A zsinat 2021. szeptember 18-án (szombat) 15:00 órától veszi kezdetét.

Most is lesz VR móka, Street Fighter 2 és/vagy Mortal Kombat bajnokság , ezen felül még társasozni is lehet! Sőőőt, talán még nyereményjátékkal is készülünk!

A cím : Budapest, VI. kerület, Ó utca 51. (a VIP terem szokás szerint csak a mienk!)

A helyszínről tovább infók: Klikk

és

Katt

Felmerülő kérdések esetén keressétek bármelyik vezetőt Discordon vagy írjatok fészbúúk csoportunkba.

Gyertek, gyertek, jól fogunk sssssszzzórakozni!

Facebook MySpace Twitter

2019. évi összefoglaló és világmegváltó terveink 2020-ra! :)
hétfő 23 december 2019 - 17:25:00 | Posztolta: Zsolty


Kedves Resonance tagok!

Ismét eltelt egy év, és mint azt már megszokhattátok, most is írtunk nektek pár gondolatot a 2019. évről és jövőbeli terveinkről.

Ahogy az elmúlt 10 évben, idén is biztos elrontjuk pár ember ünnepi hangulatát, mivel jövőre sem fogunk megszűnni, sőt ellenkezőleg, de erről pár sorral lentebb olvashattok.

Facebook MySpace Twitter

2019. évzáró klántalálkozó
kedd 01 október 2019 - 16:08:51 | Posztolta: Zsolty


Kedves Resonance tagok!

Magyarország egyetlen reptilián vezetésű közössége -más néven online hadtestje- ezennel minden aktív/inaktív kollaboránst sssszeretettel meghív az év utolsó, össznépi zsinatára, mely most is online hadtestünk főhadiszállásunkon, a Vault 51 Gamer bárban kerül megrendezésre.

A vezetőség részéről szinte az összes gyíkember ott lesz, így már csak pár kollabira és bércicára van szükségünk, hogy most is jó legyen a hangulat! Aki szilvásbuktával készül azt idén sem rabolják el gujmán barátaink! Torta most nem lesz, aki kimaradt a 10. éves jubileumi taliról, azok majd 15. évesen bepótolják!

A zsinat 2019. október 19-én (szombat) 15:00 órától veszi kezdetét, 17 órától pedig indul nyereményjátékunk is, szóval ha másért nem, már ezért érdemes eljönni! Kahoot legyen mindenki telefonján! Ingyen wifit mi adunk!

Ahogy tavasszal, most is lesz VR móka, Street Fighter 2 és/vagy Mortal Kombat bajnokság , ezen felül még társasozni is lehet!

A cím : Budapest, VI. kerület, Ó utca 51. (a VIP terem szokás szerint csak a mienk!)

A helyszínről tovább infók: Klikk

és

Katt


Felmerülő kérdések esetén keressétek bármelyik vezetőt Discordon vagy írjatok fészbúúk csoportunkban illetve a fórumon de akár emailben is lehet kérdezni!

Sajnos az Asszaszín Gyík, Csurit idén sem fog eljönni (még mindig nem szedte össze magát, addig pedig a Ti érdeketekben nem engedhetjük emberek közé ) de a "közkedvelt" I. Spíler császár és Plata admirális idén is kap meghívót! Hátha most lenéznek közénk! Mint korábban most is, minden baráti/szövetséges klán/közösség tagjait is örömmel látjuk!

Gyertek, gyertek, jól fogunk sssssszzzórakozni!
Facebook MySpace Twitter

Portál változások
kedd 12 február 2019 - 19:15:02 | Posztolta: Administrator
Kedves kollaboránsok!


A vezetőség összeült az elmúlt pár hétben és végül döntésre jutottunk: két új portált nyitunk és ezzel együtt egyet bezárunk.

A bezárás a Destiny 2-s egységet érinti, mivel az elmúlt időszakban az aktivitás megközelítette a nullsík alapegységét: a zérót!

Maga a klán ingame megmarad, de egyelőre nem tervezzük az újranyitást.


Ellenben két portállal gazdagabbak leszünk: február 22-én az Anthem-ben hivatalosan is jelen leszünk.Itt Zsolty lesz a PP, míg Midguard a csapatvezető tisztséget látja el. Ezt követően pár hét múlva a Division 2-ben is elrajtolunk, ahol Mistgun vállalta a vezető tisztséget, ide viszont még csapatvezetőket keresünk (aki érdekel, az keressen piros vagy kék színnel ellátott vezetőket DS-en vagy írjon egy levelet a hivatalos email címünkre).

A két hivatalos portál azt is jelenti, hogy valószínűleg új kollabikkal fog bővülni online hadtestünk és ezzel együtt új "barátokra" is szert fogunk tenni, akik a Resonance nevet meghallva "idegállapotba fognak kerülni" és elárasztanak minket ismét levelekkel!


A két új portálon kívül idén nem tervezünk további bővítést, révén klasszikus, a többséget érintő MMOPRG-k nem fognak megjelenni, így maradunk a koop online lövöldéknél.


Várunk minden kedves érdeklődőt az új sejtekben!

A Vezetőség
Facebook MySpace Twitter

10. éves jubileumi klántalálkozó
szerda 06 február 2019 - 13:40:26 | Posztolta: Zsolty


Kedves Resonance tagok!

Magyarország egyetlen reptilián vezetésű közössége -más néven online hadtestje- ezennel minden aktív/inaktív kollaboránst sssszeretettel meghív az év első, össznépi zsinatára, mely most is főhadiszállásunkon, a Vault 51 Gamer bárban lesz megtartva, ami köztudottan szintén reptilián tulajdonban van.

A mostani alkalom igazán különleges lesz, hiszen fennállásunk 10 éves jubileumát is ünnepeljük!

Szektagyűlésünk 2019. február 23-án (szombat) 15:00 órától veszi kezdetét.

A cím : Budapest, VI. kerület, Ó utca 51. (a VIP terem szokás szerint a mienk!)

A helyszínről tovább infók: Klikk

és

Katt

Lássuk mi vár azokra akik eljönnek: nem, senkit sem eszünk meg (mi már civilizált gyíkok vagyunk, csak ünnepnapokon eszünk embert és bár a mostani ünnepnap lesz, de visszafogjuk magunkat ), a bányába sem küldünk senkit, elrablás sem lesz, sőt, most mi fogunk nektek ajándékot hozni!

10 év, 10 kérdés, az első három helyezett pedig nem megy haza üres kézzel.

A játékban való részvételnek több előfeltétele van:
-el kell jönnötök a találkozóra
-rendelkeznetek kell okostelefonnal és internet hozzáféréssel (ingyen wifit adunk nektek és talán még van raktáron pár Iphone is )
- töltsétek le és telepítsétek az alábbi linken található alkalmazást (Kahoot):

https://play.google.com/store/apps/details?id=no.mobitroll.kahoot.android&hl=hu

- regisztráljatok be és ennyi, a többi beállítást a helyszínen elmondjuk.

A játék menete:

10 kérdést fogunk feltenni (pontosabban egy TV-re kitenni nektek), ahol 4 válaszlehetőség közül a helyeset kell majd kiválasztani. Kérdésenként 1 perc fog a rendelkezésetekre állni. Az aktuális állást mindenki nyomon fogja tudni követni a kijelzőn, értelem szerűen az első három tippelő kap majd valamit…

Hogy mit?
1. helyezett: 1 db. ANTHEM példány (PC)
2. helyezett: 1 db. Destiny 2 példány (PC)
3. helyezett: 1 db. Assassins Creed Chronicles pakk (3 játék, PC)

A többiek se csüggedjenek el, mivel ők a szilvásbuktás Resonance ünnepi tortából fognak egy-egy szeletet kapni. Akiknek esetleg nem jutna, azoknak Fornettis pogácsát szolgálunk fel!

A vezetőség közül természetesen senki sem fog részt venni a játékban, de az Anhtem Sofőré, a Destiny 2-t a Pornós Gyík nyerte, az 3. díjat pedig az Olajosgyík kapja. Ettől függetlenül sok sikert mindenkinek!

Komolyra fordítva a szót, igyekeztünk egyszerű kérdéseket feltenni de annyi segítséget adunk, hogy a mindenki számára elérhető „Szörny Szótár" -at érdemes áttanulmányozni valamint a régi levelek nagy részét is át lehet olvasni

Felmerülő kérdések esetén keressétek bármelyik vezetőt Discordon vagy írjatok fészbúúk csoportunkban!

Az Asszaszín Gyík- Csurit- sajnos most sem fog eljönni (reméltük, hogy kiheveri a PTSD-t de sajna nem így lett, addig pedig a Ti érdeketekben nem engedhetjük emberek közé ) de mindenki "kedvence", I. Spíler császár és Plata admirális részére küldünk meghívót!

Ahogy korábban mindig,most is örömmel látjuk minden baráti/szövetséges klán/közösség tagjait!

Mindenkit ssszzerettel várunk, jól fogunk sssssszzzórakozni!Facebook MySpace Twitter

2018. év végi összefoglaló és 2019-es terveink
szombat 22 december 2018 - 10:51:45 | Posztolta: Zsolty


Kedves Resonance tagok!

Rohamosan közeleg az év vége és mint azt már megszokhattátok, most is írtunk nektek pár gondolatot a 2018. évről és terveinkről 2019-re.

Többeknek biztos elrontjuk az ünnepi hangulatát, mivel jövőre sem fogunk megszűnni, sőt ellenkezőleg, de erről pár sorral lentebb olvashattok.

Oldal:  [1] 2 3 ... 21 22 23
Resonance

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.