Online

Vendégek: 11
Tagok: 0
Ezen a lapon: 2
Tagok: 1165, legújabb: nightdragon1003

Új fórum hozzászólások

Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
03 szept : 18:57
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 18:25
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by enkeny
03 szept : 14:17
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 08:19
Post: FELVÉVE- Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
02 szept : 19:27

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


HUN_BANDI
06 ápr : 09:42
de ahogy latom old republicban mar nem vagytok aktivak

HUN_BANDI
06 ápr : 09:40
hello , nekem is 7 év után ha jól emlékszem old republicot játszottam : Hungarikum guildel

Foxxika
15 márc : 08:38
Meggyüttem Csak eszembe jutott a belépőm így 4 év után

Zsolty
20 jan : 17:57
Üdv ismét köztünk Inder, Discordon keresd Torlint vagy Zotyát a meghívóért. Az ELÉRHETŐSÉG fülben felül pedig ott vannak a Battlenet azonosítók is

inder-hunwolf
12 jan : 01:16
A fiaimmal elkezdtünk wow-ozni, belépnénk guildbe!Ahol még jelen vagyunkHír beküldése


Facebook MySpace Twitter

Guild Wars 2 launch
péntek 24 augusztus 2012 - 15:06:58 | Posztolta: saiwaisai


Update: semmi sem jött össze, a guildnevet foglaltnak jelezte, ezért Ressonance [RESO] néven leszünk jelen a világban.

Sziasztok!

Mivel ez az első irományom az oldalon, hadd kezdjem egy bemutatkozással.
A nevem Sai, korábban az SW:TOR játék, Hungarikum guildjének vezetőjeként hallhattatok rólam. A játék sajnos alulmúlta várakozásaimat, így kizárólagosan a GW2 felé vettem az irányt. Az ok, amiért én írom ezt a cikket igen egyszerű: elfogadtam a Vezír által felajánlott posztot, így én vezethetem a Resonance guild GW2 részlegét. (Innentől mindenki vigyázülésben, tisztelegve olvasson tovább! - - Na jó, nem muszáj (^_^) )

Most pedig a cikk lényege, a Resonance eljövetele Tyriába

I. Mikor
Ébredés és karakteralkotás - mikor is nyitnak Tyria kapui
A hivatalos oldalon is található visszaszámláló szerint az indulás aug. 25 reggeli 9.00 (magyar idő szerint). Egy korábbi hivatalos közlemény szerint (ha jól emlékszem, facebookon olvasható), "a szerverek terhelésének csökkentése érdekében három (3) órával előbb elkezdik megnyitni a szervereket. Ezen információ alapján tehát legkorábban holnap (25 - szombat) reggel 6.00 -kor lehet belépni a játékba. Ez azokra vonatkozik, akik elővételben megvásárolták a játékot (Pre-Purchase).
Előrendeléssel (Pre-Order) augusztus 27-én 9.00-kor(magyar idő szerint) lehet becsatlakozni, míg a formális indulás egy nappal később, augusztus 28-án esedékes.

II. Hová
Szerver - hová is teremtődjön a karakterünk
Az utóbbi pár napban átrágtuk magunkat Zsoltyval jó-pár grafikonon, táblázaton és beszámolón, hogy végül melyik szerver lenne az ideális a guild számára. A korábbi Beta Weekendes tapasztalatok azt mutatták, hogy továbbra is jobb kerülnünk a magyar közösséggyűjtő szervert. Végül úgy döntöttünk, hogy a DESOLATION szerveren fogjuk elindítani a guildet. Ez az egyik legnépesebb nemzetközi szerver, ami mindenképpen pozitívum a későbbiekre nézve (gazdaság-kereskedelem-craft-WvW stb.)

III. Hogyan
Csatlakozás - hogyan válhatunk guildtaggá
Én reggel 6.00-kor már a gép előtt leszek, veszettül kattintgatva a PLAY gombot a launcherben. A karaktergenerálás, valamint a történet eleje már flottul fejben van, így ha minden jól megy, indulástól számítva 15-20 perc alatt összekapkodom az 1 ezüstpénzt is, amibe a guild alapítás kerül. Amint elkészült a guild, frissíteni fogom ezt a hírt a pontos nevekkel. Előzetes elképzelés szerint a karakterem Sai (ha sikerül elhoznom, mielőtt valaki lefoglalja) vagy Saiwai Sai néven fog felébredni az Álomból, a guild pedig Resonance [RESO] néven kerül megalapításra. Mivel van egy ausztrál guild, akik szintén Resonance néven futnak, sietni fogok a névfoglalással, ha mégis csigában csinálnám a dolgot, akkor legrosszabb esetben Ressonance[RESO] néven leszünk egy betű-csúsztatással.

Azt hiszem minden lényegeset leírtam, ami elengedhetetlen az induláshoz.

Találkozunk Tyriában!

Facebook MySpace Twitter

Old Republic előretekintés
péntek 17 augusztus 2012 - 13:34:53 | Posztolta: Zsolty
Mostanság kicsit kevés a hír az Old Republic háza tájáról, így hiánypótlóként ma kiadtak egy videót, melyben az elkövetkezendő tartalmi bővítésekből kapunk egy kis ízelítőt.


Facebook MySpace Twitter

The Secret World - Issue #2
szerda 15 augusztus 2012 - 22:47:17 | Posztolta: Zsolty


KeyBee ismét írt egy remek cikket a Secret World augusztus végi tartalmi bővítéseiről, most ezt olvashatjátok. Köszönet a hírért! - Zsolty

Mint ahogy meg lett ígérve,szerencsére egyelőre szépen be is van tartva a havonta érkező content pack. Így lehet tehát, hogy máris bejelentette a Funcom a következő extra tartalmát az Issue #2-t amelynek a DIGGING DEEPER nevet adták és augusztus 28.-ra ígérték a végleges megérkeztét, persze ez nem biztos dátum, de a környékén várhatjuk az újabb izgalmakat.
A 'Digging Deeper' egy tartalmakkal zsúfolt frissítésnek ígérkezik, melyben olyan új karakter testreszabási lehetőségek fognak feltárulni előttünk, mint a már korábban megemlített plasztikai sebészet illetve borbély(persze személyes kedvencem a tetováló szalon még nem jön:(), továbbá új nyomozós és akció küldetések... és végül de egyáltalán nem utolsó sorban ezzel érkezik az első kiegészítő fegyver: a rocket launcher !!!

Na de nézzük pontosan mi mindent zsúfoltak bele ebbe a csomagba, illetve mit terveznek

Facebook MySpace Twitter

Ősztől F2P modellre vált az Old Republic
kedd 31 július 2012 - 22:45:49 | Posztolta: Zsolty


Eljött ez a nap is, a Bioware hivatalosan bejelentette, hogy 2012. őszétől (pontos dátum még nincsen) Free to Play (F2P) modellre vált a TOR.

A hivatalos bejelentés itt olvasható: Klikk

Az F2P fizetési mátrix pedig itt: Katt

Amit már most leszögeznénk: a Resonance nem fog megszűnni, sőőőőt, reméljük sok régi tagunk ismét visszatér, nem válunk gyűjtőguilddé, a jelenlegi arculatunkat továbbra is megőrizzük, ebből adódóan nem kell tartani a "Vér Istvánok" rohamától sem, a jó hangulat továbbra is garantált!

Aki nem tud angolul, annak röviden összefoglalom a lényeget, klikk a READ THE REST-re

Facebook MySpace Twitter

The Secret World ingyenes hétvége
hétfő 30 július 2012 - 16:23:14 | Posztolta: Zsolty


A Secret World mmo az első hónapja felé közeledik, ráadásul napok kérdése az első, ingyenes tartalmi kiegészítő megjelenése is, ezért a Funcom ügyes húzással 2012. augusztus 3-a és 5-e között mindenki számára elérhetőév teszi a játékot.

Nincsen más tennivalótok, mind regisztrálni a hivatalos oldalon, KLIKK IDE és már lehet is tölteni a klienst.


Facebook MySpace Twitter

Guild Wars 2 toborzás
hétfő 23 július 2012 - 15:50:42 | Posztolta: Zsolty


Még bő egy hónap van a Guild Wars 2 megjelenéséig, ezért elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy a Resonance megnyissa a Tyria-ba vezető kapukat és elindítsuk GW toborzásunkat.

Felkerült a Guild Wars 2 Variance oldal fórumára ( Klikk ide ) a hivatalos toborzó posztunk. Ezen felül a saját fórumunkon is elindult egy gyors népszámlálás a tagságot illetően. Persze sok olyan lusta tagunk van, aki ugyebár nem követi nyomon aktívan a fórumot (neveket direkt nem írok...ugye Midguard? ), így van olyan aki csak TS-en jelezte szándékát.

A mai napig összesen 21 embert számoltam össze, ami kezdésnek pont megfelelő szám, szokás szerint a minőségre, nem a mennyiségre hajtunk.

Aki szeretne kicsiny de annál lelkesebb közösségünk tagja lenni, az ne habozzon, regisztráljon az oldalra és adja le jelentkezését!

Oldal:  1 2 3 ... 19 [20] 21 22 23
Resonance

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.