Online

Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1163, legújabb: Xemina

Új fórum hozzászólások

Post: Re: FELVÉVE -Balu5 - Division 2
Posted by balu5
01 ápr : 22:53
Post: Re: balu5 - Division 2 jelentkezés
Posted by Zsolty
01 ápr : 18:49
Post: Re: balu5 - Division 2 jelentkezés
Posted by Mistgun
01 ápr : 16:19
Post: Re: balu5 - Division 2 jelentkezés
Posted by Zsolty
01 ápr : 12:26
Post: FELVÉVE -Balu5 - Division 2
Posted by balu5
31 márc : 14:16

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


Foxxika
15 márc : 08:38
Meggyüttem Csak eszembe jutott a belépőm így 4 év után

Zsolty
20 jan : 17:57
Üdv ismét köztünk Inder, Discordon keresd Torlint vagy Zotyát a meghívóért. Az ELÉRHETŐSÉG fülben felül pedig ott vannak a Battlenet azonosítók is

inder-hunwolf
12 jan : 01:16
A fiaimmal elkezdtünk wow-ozni, belépnénk guildbe!

Mistgun
05 szept : 05:11
Ma reggel csatlakozott is a GW2 portálhoz, üdv itt is!

Exellisar
04 szept : 14:39
Köszi szépen!!Ahol még jelen vagyunkHír beküldése


Facebook MySpace Twitter

Ősztől F2P modellre vált az Old Republic
kedd 31 július 2012 - 22:45:49 | Posztolta: Zsolty


Eljött ez a nap is, a Bioware hivatalosan bejelentette, hogy 2012. őszétől (pontos dátum még nincsen) Free to Play (F2P) modellre vált a TOR.

A hivatalos bejelentés itt olvasható: Klikk

Az F2P fizetési mátrix pedig itt: Katt

Amit már most leszögeznénk: a Resonance nem fog megszűnni, sőőőőt, reméljük sok régi tagunk ismét visszatér, nem válunk gyűjtőguilddé, a jelenlegi arculatunkat továbbra is megőrizzük, ebből adódóan nem kell tartani a "Vér Istvánok" rohamától sem, a jó hangulat továbbra is garantált!

Aki nem tud angolul, annak röviden összefoglalom a lényeget, klikk a READ THE REST-re

Facebook MySpace Twitter

The Secret World ingyenes hétvége
hétfő 30 július 2012 - 16:23:14 | Posztolta: Zsolty


A Secret World mmo az első hónapja felé közeledik, ráadásul napok kérdése az első, ingyenes tartalmi kiegészítő megjelenése is, ezért a Funcom ügyes húzással 2012. augusztus 3-a és 5-e között mindenki számára elérhetőév teszi a játékot.

Nincsen más tennivalótok, mind regisztrálni a hivatalos oldalon, KLIKK IDE és már lehet is tölteni a klienst.


Facebook MySpace Twitter

Guild Wars 2 toborzás
hétfő 23 július 2012 - 15:50:42 | Posztolta: Zsolty


Még bő egy hónap van a Guild Wars 2 megjelenéséig, ezért elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy a Resonance megnyissa a Tyria-ba vezető kapukat és elindítsuk GW toborzásunkat.

Felkerült a Guild Wars 2 Variance oldal fórumára ( Klikk ide ) a hivatalos toborzó posztunk. Ezen felül a saját fórumunkon is elindult egy gyors népszámlálás a tagságot illetően. Persze sok olyan lusta tagunk van, aki ugyebár nem követi nyomon aktívan a fórumot (neveket direkt nem írok...ugye Midguard? ), így van olyan aki csak TS-en jelezte szándékát.

A mai napig összesen 21 embert számoltam össze, ami kezdésnek pont megfelelő szám, szokás szerint a minőségre, nem a mennyiségre hajtunk.

Aki szeretne kicsiny de annál lelkesebb közösségünk tagja lenni, az ne habozzon, regisztráljon az oldalra és adja le jelentkezését!

Facebook MySpace Twitter

Trialt a népnek Old Republic módra
kedd 10 július 2012 - 16:58:30 | Posztolta: Zsolty
Eljött ez a nap is, mától lvl 15-ig bárki belekóstolhat az Old Republic rejtelmeibe. A trial permanens, vagyis nem időkorlátos, lvl 15-ig bármennyit lehet játszani.

Az összes kaszt kipróbálható valamint a lvl 15-ig rendelkezésre álló teljes tartalomhoz hozzá lehet férni.

Aki korábban trialozott, annak sem kell új accountot kreálni, a régi teljesen jó lesz.

Az érdeklődők erre fáradjanak: Trial

UPDATE: 2012. július 17-ig az összes régi előfizető teljesen ingyen játszhat, csak be kell logolnia. Gyertek, gyertek!

Azok a szerencsések, akik aktív előfizetők és a FRIEND TRIAL keretén belül meghívnak valakit (account menüből lehet küldeni ilyen meghívót) és az illető megveszi a játékot, nos azok a szerencsések egy csudiszép speedert kapnak ajándékba.

Facebook MySpace Twitter

The Secret World - Armory
hétfő 09 július 2012 - 08:32:03 | Posztolta: Zsolty


Ugyan igen ritka, ám azoknak az MMO-knak melyek a legnagyobbak közé kívánnak tartozni elengedhetetlen, így nem is meglepő, hogy a FunCom legújabb játéka; a The Secret World is tervezi a saját Armory-ját.

Hogy mi is ez? Azoknak akik valaha játszottak WoW-al bizonyára nem új ez a szó; tulajdonképpen online meg lehet tekinteni a saját illetve minden más játékos karakterének képességeit, viselt tárgyait, illetve a TSW Armory-ja, amit Chronicle-nek neveztek el, bizonyos ranglistákat is állít és azt is eme oldalon lehet megtekinteni, persze nem mutatja, hogy te vagy a 18765498. legjobb játékos, de például mutatja, hogy a Cabalodban hanyadikként ölted a legtöbb zombit meg effélék.

Pár napja még üzemelt az oldal és megtudott tekinteni bárki bármit játékosokról (az oldal ismét működik - Zsolty) és cabalokról egyaránt, így hát örömmel jelenthetem, hogy ez nem csak egy kacsa hanem tényleg tűkön ülve várhatja a TSW népe eme újítást, amely minden rangos MMO nélkülözhetetlen kiegészítő eleme.

Klikk a képre!

[Beküldte KeyBee]

Facebook MySpace Twitter

Csatlakozz a Resonance hírszerző csapatához! :)
péntek 06 július 2012 - 14:45:11 | Posztolta: Zsolty


Nem, nem, semmi rosszra nem kell gondolni. Nem a "klasszikus" hírszerzésre gondoltunk, tehát nem kell más klánokba beépülni és hozni az információkat ahogy nem kell a Bioware központjába sem titkos bevetést vezetni hogy megtudni, hogy megtudjuk mi lesz az 1.4 patchben.

Mivel idáig összesen ketten publikáltunk híreket, így eljött az idő, hogy bevonjuk közösségünk többi tagját is ebbe a hálás feladatba.

Aki szeretne cikkeket írni bármely játék témakörben és van elég szabadideje is, az ne habozzon, csatlakozzon hozzánk! Az bal oldali menüsorok legalján látható egy HÍR BEKÜLDÉSE gomb, arra kattintva mindenki megmutathatja írói vénáját.
Lehet raid leírást beküldeni, híreket bármely játék megjelenéséről, híreket bármely játékról és még sorolhatnám, rátok van bízva.
Amit viszont kerüljünk: politikai és napi témák. Nem RL hírportált szeretnénk nyitni, ezért maradjunk a virtuális világban ha kérhetjük.

A beküldött híreket egy roppant komoly bizottság (én magam) ellenőrzi és utána megy is ki a főoldalra.

Persze lehet küldeni mailben is híreket, azokat is kitesszük. Kattintsatok a nevemre, ott az email címem, várom a fércmunkákat!

Oldal:  1 2 3 ... 19 [20] 21 22 23
Resonance

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.