Online

Vendégek: 4
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1164, legújabb: Vattacukor

Új fórum hozzászólások

Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
03 szept : 18:57
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 18:25
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by enkeny
03 szept : 14:17
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 08:19
Post: FELVÉVE- Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
02 szept : 19:27

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


Foxxika
15 márc : 08:38
Meggyüttem Csak eszembe jutott a belépőm így 4 év után

Zsolty
20 jan : 17:57
Üdv ismét köztünk Inder, Discordon keresd Torlint vagy Zotyát a meghívóért. Az ELÉRHETŐSÉG fülben felül pedig ott vannak a Battlenet azonosítók is

inder-hunwolf
12 jan : 01:16
A fiaimmal elkezdtünk wow-ozni, belépnénk guildbe!

Mistgun
05 szept : 05:11
Ma reggel csatlakozott is a GW2 portálhoz, üdv itt is!

Exellisar
04 szept : 14:39
Köszi szépen!!Ahol még jelen vagyunkHír beküldése


Facebook MySpace Twitter

Csatlakozz a Resonance hírszerző csapatához! :)
péntek 06 július 2012 - 14:45:11 | Posztolta: Zsolty


Nem, nem, semmi rosszra nem kell gondolni. Nem a "klasszikus" hírszerzésre gondoltunk, tehát nem kell más klánokba beépülni és hozni az információkat ahogy nem kell a Bioware központjába sem titkos bevetést vezetni hogy megtudni, hogy megtudjuk mi lesz az 1.4 patchben.

Mivel idáig összesen ketten publikáltunk híreket, így eljött az idő, hogy bevonjuk közösségünk többi tagját is ebbe a hálás feladatba.

Aki szeretne cikkeket írni bármely játék témakörben és van elég szabadideje is, az ne habozzon, csatlakozzon hozzánk! Az bal oldali menüsorok legalján látható egy HÍR BEKÜLDÉSE gomb, arra kattintva mindenki megmutathatja írói vénáját.
Lehet raid leírást beküldeni, híreket bármely játék megjelenéséről, híreket bármely játékról és még sorolhatnám, rátok van bízva.
Amit viszont kerüljünk: politikai és napi témák. Nem RL hírportált szeretnénk nyitni, ezért maradjunk a virtuális világban ha kérhetjük.

A beküldött híreket egy roppant komoly bizottság (én magam) ellenőrzi és utána megy is ki a főoldalra.

Persze lehet küldeni mailben is híreket, azokat is kitesszük. Kattintsatok a nevemre, ott az email címem, várom a fércmunkákat!

Facebook MySpace Twitter

A Titkozatos világ - start!
kedd 03 július 2012 - 17:00:53 | Posztolta: Zsolty
A mai nappal hivatalosan is elrajtolt a The Secret World. A Resonance ottani szabadkőműves páholya a Daemon szerveren vert tanyát a többi magyar klánnal együtt.

Kedvcsinálóként a Funcom kiadott egy kis videót, érdemes meglesni. Csak ingame jelenteket láthattok benne, egészen pofásra sikeredett....


Facebook MySpace Twitter

Megjelenési dátumok a nyáron
csütörtök 28 június 2012 - 17:06:21 | Posztolta: Zsolty


A nyár alapjában véve uborkaszezon az MMO-k területén, de idén kicsit másképp alakul, egészen mozgalmasnak ígérkezik.

Elsőként 2012.július 3-val jelenik meg a The Secret World, azonban az előrendelők már holnaptól, azaz június 29-től belemerülhetnek a játék rejtelmeibe. A TSW szekcióba továbbra is várjuk a lelkes Illuminátus tagokat, a fórumon lehet jelentkezni!

A nyarat a Guild Wars 2 megjelenése koronázza meg, mely 2012. augusztus 28-án indul. Akik elővásárolták a játékot, három nappal korábban, augusztus 25-én kezdhetnek, akik előrendelték, egy nappal, azaz augusztus 27-én vághatnak bele a kalandozásba.

Még egy béta hétvégét terveznek, a július 20-22-i hétvégén.

Facebook MySpace Twitter

Hírek péntekre
péntek 22 június 2012 - 09:07:26 | Posztolta: Zsolty
Két fő hírünk van erre az esős pénteki napra, reméljem feldobja a napotokat.

Az első: a mai nap délután 18 órától indul a The Secret World utolsó béta hétvégéje, elvileg aki regisztrál egy accountot az kipróbálhatja a játékot. Várunk minden érdeklődőt, TS-en is leszünk!

A második: a Guild Wars 2 kapcsán újabb béta időszakot jelentettek be. Június 27-én, szerdán egy négy órás stressz teszten vehetnek részt azok, akik elővásárolták (pre-purchase) a játékot. A teszt magyar idő szerint 19:00-tól 23:00-ig tart.

Naszóval (szép magyar szó ), én ezen biztosan nem fogok tudni részt venni, mert RL elfoglaltságaim lesznek ezért ha van olyan kedves guildtárs, aki meg szeretné nézni a játékot egy kemény 4 órás időtartamra, az írjon egy hozzászólást a hírhez és megoldjuk. Amennyiben több jelentkező is lenne, majd sorsolunk egy nagyot!

Facebook MySpace Twitter

Mama...ööö...Resonance a helyén marad :)
hétfő 18 június 2012 - 17:23:50 | Posztolta: Zsolty

A BW pár perce jelentette be az új szerverösszevonások (forrás) kapcsán, hogy a Nightmare Lands szerver több másik , így a jelenlegi ajánlott magyar szerver, a Hidden Beks részére is célszerverré vált.

Ennek értelmében maradunk ahol vagyunk és majd mindenkitől beszedjük azt az 5 ezer kreditet amit a Red Eclipse szerveren költöttünk el klánalapításra.

A Hiddenes magyar klánokat üdvözöljük a Nightmare szerveren, jó játékot mindenkinek, reméljük jól fogjátok érezni magatokat! Az Erő legyen mindnyájunkkal!

Facebook MySpace Twitter

Illuminátusok egyesüljetek
vasárnap 17 június 2012 - 21:05:17 | Posztolta: ZsoltyA titkos társaságok egyik fő jellemezője a titkosság, így nem meglepő, hogy a színfalak mögött folytattunk némi egyeztetést a The Secret World (TSW) magyar fansite (klikk ide) vezetésével és örömmel jelenthetem, hogy a tárgyalások eredményeképpen megalakult a Resonance klán, mely nem a klán hanem cabal jelzőt használja.

Még nincsen vége e hírnek, klikk egy nagyot!


Oldal:  1 2 3 ... 20 [21] 22 23
Resonance

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.