Online

Vendégek: 9
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1165, legújabb: nightdragon1003

Új fórum hozzászólások

Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
03 szept : 18:57
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 18:25
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by enkeny
03 szept : 14:17
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 08:19
Post: FELVÉVE- Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
02 szept : 19:27

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


HUN_BANDI
06 ápr : 09:42
de ahogy latom old republicban mar nem vagytok aktivak

HUN_BANDI
06 ápr : 09:40
hello , nekem is 7 év után ha jól emlékszem old republicot játszottam : Hungarikum guildel

Foxxika
15 márc : 08:38
Meggyüttem Csak eszembe jutott a belépőm így 4 év után

Zsolty
20 jan : 17:57
Üdv ismét köztünk Inder, Discordon keresd Torlint vagy Zotyát a meghívóért. Az ELÉRHETŐSÉG fülben felül pedig ott vannak a Battlenet azonosítók is

inder-hunwolf
12 jan : 01:16
A fiaimmal elkezdtünk wow-ozni, belépnénk guildbe!Ahol még jelen vagyunkHír beküldése


Facebook MySpace Twitter

2018. évi őszi klántalálkozó
szerda 26 szeptember 2018 - 17:57:27 | Posztolta: Zsolty


Kedves Resonance tagok!

Magyarország egyetlen reptilián vezetésű közössége -más néven online hadtestje- ezennel minden aktív/inaktív kollaboránst sssszeretettel meghív az év utolsó, össznépi zsinatára, mely most is főhadiszállásunkon, a Vault 51 Gamer bárban lesz megtartva, ami köztudottan szintén reptilián tulajdonban van.

A vezetőség részéről szinte az összes gyíkember ott lesz így már csak pár kollabira és bércicára van szükségünk, hogy most is jó legyen a hangulat! Aki szilvásbuktával készül, azt tiszteletbeli gyíkemberré avatjuk, viszont most málnakvarcot ne hozzatok!

A zsinat 2018. október 13-án (szombat) 15:00 órától veszi kezdetét, most is reptilián istentisztelettel, melyben Raptor Jézushoz fogunk fohászkodni, hogy az Ellenállás, ezen belül is Plata, 404 vagy Szenthelyi Árpád továbbra se találjanak ránk, valamint az eljövendő inváziók sikerességét is meg kell támogatnunk!


Ahogy tavasszal, most is lesz VR móka, Street Fighter 2 és/vagy Mortal Kombat bajnokság , ezen felül még társasozni is lehet!

A cím : Budapest, VI. kerület, Ó utca 51. (a VIP terem szokás szerint csak a mienk!)

A helyszínről tovább infók: Klikk

és

Katt

A fogyasztásotokból származó bevételt idén a reptilián hadirokkantak javára ajánljuk fel, tehát a bevétel jó célra megy!

Felmerülő kérdések esetén keressétek bármelyik vezetőt Discordon vagy írjatok fészbúúk csoportunkban illetve a fórumon de akár emailben is lehet kérdezni!

Az Asszaszín Gyík, Csurit sajnos idén sem fog eljönni (még nem szedte össze magát, addig pedig a Ti érdeketekben nem engedhetjük emberek közé ) de a "közkedvelt" I. Spíler császár idén is kap meghívót! Mint korábban most is, minden baráti/szövetséges klán/közösség tagjait is örömmel látjuk!

Gyertek, gyertek, jól fogunk sssssszzzórakozni!Facebook MySpace Twitter

2018. évi első, tavaszi klántalálkozó
szerda 04 április 2018 - 12:48:47 | Posztolta: Zsolty


Kedves Resonance tagok!

Eljött az idő, megtartjuk 2018. évi, első de nem utolsó zsinatunkat ahol mint korábban most is minden aktív/inaktív tagunkat örömmel látjuk! Bármilyen Apple termék megléte és málnakvarc adomány nem előfeltétele a megjelenésnek, de szilvásbuktát elfogadunk, viszont kovászos uborkát senki se hozzon!

Szektagyűlésünk 2018. április 14-én (szombat) 15:00 órától veszi kezdetét reptilián istentisztelettel, melyben Raptor Jézusnak fogunk áldoz...akarjuk mondani ajándékot bemutatni!

A szabadfoglalkozás 15:30-tól kezdődik! Lesz VR móka, retró konzolverseny és sok minden más is!

A helyszín nem más, mint az inváziós bunkerünk, melynek kódneve Vault 51 Gamer Bár.

A cím : Budapest, VI. kerület, Ó utca 51. (a VIP terem szokás szerint csak a mienk!)

A helyszínről tovább infók: Klikk
és

Katt


Felmerülő kérdések esetén keressétek bármelyik vezetőt Discordon vagy írjatok fészbúúk csoportunkban illetve a fórumon de akár emailben is lehet kérdezni!

Gyertek el bátran, nem harapunk (a közhiedelemmel ellentétben a reptiliánok -már- nem esznek -annyi- embert), a hangulat mindig jó szokott lenni. A soha meg nem jelenő "sztárokat" most is meghívjuk, talán idén Plata és Spíler tényleg eljönnek!Facebook MySpace Twitter

Év végi összefoglaló és kitekintés
csütörtök 21 december 2017 - 21:21:05 | Posztolta: Zsolty


Kedves Resonance tagok!


Rohamosan közeleg az év vége, nyakunkon a karácsony, majd az óév búcsúztatása is de ahogy minden évben, így idén is készítettünk nektek egy rövid visszatekintést!

De még mielőtt ebbe belekezdenénk, a legfontosabbal indítunk: mindenkinek lootban gazdag boldog karácsonyt és még boldogabb új évet szeretnénk kívánni!

Köszönjük , hogy 2017-ben is velünk voltatok és bízunk benne, jövőre is nem is olyan kicsi közösségünket fogjátok gazdagítani!

A terveink szerint 2018-ban sem fogunk megszűnni, így bizonyára azoknak, akik ebben bíztak és most ezt olvassák nem indul majd túl jól a következő év (sem a mostani karácsony), de sebaj majd túlteszik magukat rajta!

Nézzük röviden, mi történt közösségünk életében 2017-ben majd utána egy kis kitekintést adunk 2018-ra!


Facebook MySpace Twitter

Új portál - Destiny 2
szerda 20 december 2017 - 09:00:04 | Posztolta: Zsolty


Kedves tagjaink és érdeklődők!

Az eddigi "fun portálként" működő Destiny 2-es (D2) online hadtestünk taglétszáma meghaladta a 20 főt, ezért a vezetőség úgy döntött, hogy hivatalosan is képviseltetjük magunkat a Végzet második részében!

A honlapunkra felkerült a bannerek közé a D2 logója is (amiért ismét hálás köszönet grafikus kollaboránsunknak, Csete Zolinak ).

Régi Resonance tagoknak természetesen nem kell újra jelentkezést írniuk, az új csatlakozóktól ellenben szeretnénk kérni egyet a fórum megfelelő részébe, csak után jelentkezzenek az Bungie felületén.

A portál Bungie.net-es oldala: Klikk ide


Mindenkit szeretettel várunk!

Facebook MySpace Twitter

2017. évi őszi klántalálkozó információk
kedd 26 szeptember 2017 - 11:06:04 | Posztolta: Zsolty


Kedves Resonance tagok!

Eljött az idő, megtartjuk 2017. évi, utolsó zsinatunkat ahol mint korábban most is minden aktív/inaktív tagunkat örömmel látjuk! Bármilyen Apple termék megléte és málnakvarc adomány nem előfeltétele a megjelenésnek, de szilvásbuktát elfogadunk!

A zsinat 2017. október 14-én (szombat) 15:00 órától veszi kezdetét.

A helyszín idén változik, mivel már „saját területünkön” fogunk találkozni, ami nem más mint az Oktokgonnál található Vault 51 Gamer Bár!

A cím : Budapest, VI. kerület, Ó utca 51. (a VIP terem csak a mienk!)

A helyszínről: Klikk
és

Katt


Felmerülő kérdések esetén keressétek bármelyik vezetőt Discordon vagy írjatok fészbúúk csoportunkban illetve a fórumon de akár emailben is lehet kérdezni!

Gyertek el bátran, nem harapunk (a közhiedelemmel ellentétben a reptiliánok -már- nem esznek embert), a hangulat mindig jó szokott lenni és idén talán maga I. Spíler császár is tiszteletét teszi (nem csak kintről fog figyelni), sőt, a meghívott sztárvendégek közé idén felkerült ex tagunk, Csurit is!Facebook MySpace Twitter

Guild Wars 2 - Path of Fire bejelentés!
kedd 01 augusztus 2017 - 19:03:35 | Posztolta: Mistgun


Az Arenanet a mai Twitch livestream során leleplezte a játék második kiegészítőjét. Lássuk, ezúttal mivel örvendeztetnek meg minket a fejlesztők! Figyelem! Spoilereket tartalmaz a living story utolsó epizódjából!


Oldal:  1 [2] 3 ... 21 22 23
Resonance

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.