Online

Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1165, legújabb: nightdragon1003

Új fórum hozzászólások

Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
03 szept : 18:57
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 18:25
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by enkeny
03 szept : 14:17
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 08:19
Post: FELVÉVE- Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
02 szept : 19:27

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


HUN_BANDI
06 ápr : 09:42
de ahogy latom old republicban mar nem vagytok aktivak

HUN_BANDI
06 ápr : 09:40
hello , nekem is 7 év után ha jól emlékszem old republicot játszottam : Hungarikum guildel

Foxxika
15 márc : 08:38
Meggyüttem Csak eszembe jutott a belépőm így 4 év után

Zsolty
20 jan : 17:57
Üdv ismét köztünk Inder, Discordon keresd Torlint vagy Zotyát a meghívóért. Az ELÉRHETŐSÉG fülben felül pedig ott vannak a Battlenet azonosítók is

inder-hunwolf
12 jan : 01:16
A fiaimmal elkezdtünk wow-ozni, belépnénk guildbe!Ahol még jelen vagyunkHír beküldése


Facebook MySpace Twitter

World of Warcraft kedvcsináló
kedd 13 szeptember 2016 - 19:36:20 | Posztolta: Zsolty


A WOW portál prominens tagja, Zotya készített egy rövid összefoglalót a kiegészítőről, amit most megosztunk veletek!

Köszönjük a klassz összefoglalót!


Amint láttátok a Resonance megnyitotta a kapuit a World of Warcraftban is. Guild-ünk az Arathor szerveren Alliance oldalon üzemel hívatalosan.
Ezúton szeretnék egy kis tájékoztatás nyújtani a játék jelenlegi állásáról, újításairól, mivel két hete indult az új kiegészítő a Legion.


Aki kíváncsi a részletekre, klikkeljen a TOVÁBB-ra!
A Legion a történeti szálat ott veszi fel ahol a WOD abbamaradt, magáról a storyról nem is írok többet mivel nem szeretnék spoilerezni.
Az első küldetés az új kiegészítőben minden klasszal egyedi melynek végén eljuthatunk az egyik újításhoz a Class Hall-ba.

Class Hall:
Lényegében a régi garrison helyébe lépő terület, ahol csak az adott klasszhoz tartozó játékosok és npc-k találhatóak, ez is klasszonként egyedi. Itt vehetjük fel a karakterosztályunkhoz tartozó küldetések nagy részét, küldhetjük el küldetésre a történetben csatlakozó championokat. Valamint itt fejleszthetjük az Artifact fegyverünket.

Artifakt Fegyverek:
Ez a második újítás, melyre a kiegben igen komoly hangsúlyt fektettek a készítők. Nemcsak klasszonként, de specializációnként is más-más fegyverekről beszélhetünk. Az első klassz küldink is az lesz hogy ki kel választanunk melyik fegyvert szeretnénk megszerezni. Később 102 es szinten természetesen a többit is megszerezhetjük, de személy szerint úgy érzem eleinte a fő specializációra kell összpontosítani, mivel ezeket a fegyvereket fejlesztenünk kell és eleinte kevés Artifact Powert kapunk ahhoz , hogy 2 vagy több fegyvert fejleszthessünk. És hogy mit nyerünk a fejlesztésekkel? természetesen erősödik a karakterünk, mivel az eddig használt aktív vagy passzív képességeinket erősíthetjük. Emellet rakhatunk beléjük Reliceket, mellyel az item level és 1 fegyver trait növelhető.

Miután megszereztük az első fegyvert, a Class Hall-ban kiválaszthatjuk, melyik új területen szeretnénk kezdeni a négyből ami elérhető százas szinten, mindegy hol kezdünk, mivel az adott terület a szintünkhöz lesz skálázva, ez szintén egy újítás. tehát bármelyik Legion-os területre is tesszük ma lábunkat (a kivétel Suramar) az mindig a szintünknek megfelelő lesz, mind a mobok, mind a questek ennek megfelelően skálázódnak. Ugyanez igaz az instákra is, mehetünk vegyes( 98-110 szint) csapattal is, az ellenfelek, sebzések a mi szintünknek megfelelő lesz, healerként is.

Szakmák:
Természetesen a régi szakmánk is kapott fejlesztést, és szerezhetünk új recepteket, vagy gyűjthetünk új alapanyagokat is, amint neki kezdünk találkozunk egy még egy fejlesztéssel, ugyanis a legtöbb receptért küldetéseket kell csinálnunk, mindamellett a recepteknek szintje is van, konkrétan 3, minél magasabb szinten van, annál kevesebb alapanyagba kerül a készítés. A gyűjtögetős szakmáknál is hasonló a helyzet minél magasabb az adott reagensre a szedési szintünk annál többet szedhetünk, vagy ritka alapanyagok is eshetnek.
Végül mindenkit utólér a sors és előbb vagy utóbb, de elérjük a maximális 110 es szintet, ami megnyitja a lehetőséget még egy területre, Suramar-ra, ahol ha elvégzünk néhány küldetést elérjük a friendly rangot a helyi frakcióval, és ha előtte legalább ezt a repu szintet elértük a korábbi négy területen, akkor megnyílnak a World Quest-ek.

World Questek:
Ezek lényegében a korábbi napi küldetéseket helyettesítik, de néhányuk nem napi limites, van ami akár három napig várakozik, hogy megcsináljuk, de van amelyik re csak négy óránk van. A küldetések sokfélék, legtöbbje a korábban megcsinált küldetések másolata, vagy keveréke, van szakmás küldetés, és a PvP kedvelőinek is akad elvégezhető feladat. A jutalmak is sokfélék, a felszerelésektől kezdve, lehet gold, szakmás alapanyag, vagy recept, artifakt power, class hall resurce, valamint az adott területen levő frakció repuja.

Sajnos a raidekről még nem tudok véleményt alkotni, mivel jelen pillantban még nincsennek megnyitva, az insták viszont nagyon hangulatosra sikeredtek, minden fejlődős területhez tartozik egy, ezeken kívül került be egy ami 95 től elérhető, másik három pedig maximális szinten lesz látogatható. Ezek normál, heroic és mythic fokozaton is játszhatóak. Valamint van még kettő aminek csak mythic fokozaton lehet nekilátni.
Biztos kimaradt még rengeteg érdekes de fontos dolog, de egyenlőre ennyi.

Az első két hét tapasztalata alapján csendben de ki merem jelenteni, hogy talán a WoTLK óta nem tetszett ennyire kiegészítő, bár ez csak személyes vélemény, mindenki döntse el saját maga.

ZotyaResonance

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.