Online

Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1163, legújabb: Xemina

Új fórum hozzászólások

Post: Re: FELVÉVE -Balu5 - Division 2
Posted by balu5
01 ápr : 22:53
Post: Re: balu5 - Division 2 jelentkezés
Posted by Zsolty
01 ápr : 18:49
Post: Re: balu5 - Division 2 jelentkezés
Posted by Mistgun
01 ápr : 16:19
Post: Re: balu5 - Division 2 jelentkezés
Posted by Zsolty
01 ápr : 12:26
Post: FELVÉVE -Balu5 - Division 2
Posted by balu5
31 márc : 14:16

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


Foxxika
15 márc : 08:38
Meggyüttem Csak eszembe jutott a belépőm így 4 év után

Zsolty
20 jan : 17:57
Üdv ismét köztünk Inder, Discordon keresd Torlint vagy Zotyát a meghívóért. Az ELÉRHETŐSÉG fülben felül pedig ott vannak a Battlenet azonosítók is

inder-hunwolf
12 jan : 01:16
A fiaimmal elkezdtünk wow-ozni, belépnénk guildbe!

Mistgun
05 szept : 05:11
Ma reggel csatlakozott is a GW2 portálhoz, üdv itt is!

Exellisar
04 szept : 14:39
Köszi szépen!!Ahol még jelen vagyunkHír beküldése


Facebook MySpace Twitter

Guild Wars 2 - Path of Fire bejelentés!
kedd 01 augusztus 2017 - 19:03:35 | Posztolta: Mistgun


Az Arenanet a mai Twitch livestream során leleplezte a játék második kiegészítőjét. Lássuk, ezúttal mivel örvendeztetnek meg minket a fejlesztők! Figyelem! Spoilereket tartalmaz a living story utolsó epizódjából!


Lezárult a Heart of Thorns korszak, Mordremoth halott, Primordus és Jormag egyelőre pihen, viszont egy sárkány még mindig aktív. Kralkatorrik a Crystal Desertben nem nyugszik, ráadásul egy újabb komoly problémával kell szembenéznünk: Balthazar, az emberiség egyik istene visszatért, és korántsem barátságos Tyria népeivel...

Először a legfontosabb: Megjelenés és ár! A kieg szeptember 22-én jelenik meg. Az alap verzió 30€ lesz (játék + ingyen lvl 80 booster), a deluxe változat 55€ lesz (standard + ingame cuccok), a ultimate pedig 80€ lesz (az előzőek egyben + 4000 gem). Preorder linkek a cikk alján!

A történet: A living story története a Crsytal Desertben folytatódik tovább. Elonával több mint 200 éve nincs kapcsolat, mióta Palawa Joko és élőhalott serege átvette az uralmat. Kalandjaink a sivatagban folytatódnak tovább, Balthazart üldözve, és a mi dolgunk lesz kideríteni, mit akar Elonában, és hogy kerül a képbe Kralkatorrik, és Palawa Joko.

Technikai dolgok: Magát a kieget nagyjából 2 éve fejlesztik. Ez egy nagyobb tartalom frissítés lesz, mint a HoT kieg, főleg a HoT-ban bevezetett rendszereket bővítik, és töltik fel tartalommal.

Új terület: 5 új zónát kapunk a kieggel. Lesznek ismerős helyek GW1-ből, de a 250 év meglátszik a sivatagon. A zónák nagyon nagyok lesznek, lesznek magasabb helyek, és barlangok, de összességében inkább horizontális a terjeszkedés, ellentétben a HoT vertikális zónáival. És hogy fogunk közlekedni az új zónákban?

Mountok: Hát így! A mastery rendszerrel bevezetésre kerül a mount rendszer. 5 új mountot kapunk, mindegyik egyedi movement képességekkel, és 1-1 saját combat skillel fog rendelkezni. Ha teljesen fel akarjuk fedezni a sivatagot, mindegyikre szükségünk lesz! Lesznek ehhez kapcsolódóan versenyek, és egyéb nyalánkságok.

Elite speciálizációk: Minden profession kap 1-1 új elitet, mellé természetesen 1-1 új fegyvert, amit a spec használhat. A HoT után jobban figyeltek a lore-ra is, minden spec remekül illik az elonai világba!

Guardian -> Firebrand: Axe-ot használ. Tűz és tome-ok segítségével supportol.
Necro -> Scourge: Torchot használ. Support spec, feladja a Death Shroudot, és a földből nyeri a mágiát a szövetségesek támogatásához.
Thief -> Deadeye: Riflet használ. Egyfajta sniper, nagy távolságú spec.
Mesmer -> Mirage: Tükröződés, egyszerre több irányból támad, új dodge rendszerrel.
Warrior -> Spellbreaker: Daggert használ. Megzavarja ez ellen mágiáját, boon fosztás és társai.
Ele -> Weaver: Swordot használ. Több elemet olvaszt össze és használ egyszerre.
Ranger -> Soulbeast: Daggert használ. Eggyé tud válni a petjével, új skilleket nyerve.
Revenant -> Renegade: Kalla Scorchrazor az új legenda (a Flame Legion elleni női lázadás vezetője). Charr warband tagokat idéz, akik az ellenség háta mögül támadnak.
Engi -> Holosmith: A fényt összpontosítva tud egyszerre több fegyvert "kovácsolni". Ha túlhevül, felrobban egy erős AoE kíséretében.

További részletek az elite specekről a későbbiek során!

Extrák: lesznek új armorok, új jutalmak, bounty rendszer (open world event rendszer, részletek később), és egy elonai guild hall!

WvW és PvP: Ezeket a játékmódokat sajnos nem érintette a bejelentés, remélhetőleg ezen a téren is kapunk finom dolgokat.

Open beta: Augusztus 11-13-án, illetve augusztus 18-20-án, mindenki ingyen kipróbálhatja a kieget (megkötésekkel nyílván, teszt jelleggel).

És ami a kieg után jön: Bizony, a fejlesztés nem áll meg, télen már jön a living story 4. évad, ami a kieg történetét folytatja, remekül összeillesztve a fejlesztési munkálatokat.

Linkek:
Trailer és bemutató előadás
Összefoglaló oldal a főbb tartalmi frissítésekről
Előrendelés

A kieg megjelenéséig jó szórakozást és kellemes felkészülést mindenkinek!

MistgunResonance

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.