Online

Vendégek: 7
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1164, legújabb: Vattacukor

Új fórum hozzászólások

Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
03 szept : 18:57
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 18:25
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by enkeny
03 szept : 14:17
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 08:19
Post: FELVÉVE- Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
02 szept : 19:27

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


Foxxika
15 márc : 08:38
Meggyüttem Csak eszembe jutott a belépőm így 4 év után

Zsolty
20 jan : 17:57
Üdv ismét köztünk Inder, Discordon keresd Torlint vagy Zotyát a meghívóért. Az ELÉRHETŐSÉG fülben felül pedig ott vannak a Battlenet azonosítók is

inder-hunwolf
12 jan : 01:16
A fiaimmal elkezdtünk wow-ozni, belépnénk guildbe!

Mistgun
05 szept : 05:11
Ma reggel csatlakozott is a GW2 portálhoz, üdv itt is!

Exellisar
04 szept : 14:39
Köszi szépen!!Ahol még jelen vagyunkHír beküldése


Facebook MySpace Twitter

Év végi összefoglaló és kitekintés
csütörtök 21 december 2017 - 21:21:05 | Posztolta: Zsolty


Kedves Resonance tagok!


Rohamosan közeleg az év vége, nyakunkon a karácsony, majd az óév búcsúztatása is de ahogy minden évben, így idén is készítettünk nektek egy rövid visszatekintést!

De még mielőtt ebbe belekezdenénk, a legfontosabbal indítunk: mindenkinek lootban gazdag boldog karácsonyt és még boldogabb új évet szeretnénk kívánni!

Köszönjük , hogy 2017-ben is velünk voltatok és bízunk benne, jövőre is nem is olyan kicsi közösségünket fogjátok gazdagítani!

A terveink szerint 2018-ban sem fogunk megszűnni, így bizonyára azoknak, akik ebben bíztak és most ezt olvassák nem indul majd túl jól a következő év (sem a mostani karácsony), de sebaj majd túlteszik magukat rajta!

Nézzük röviden, mi történt közösségünk életében 2017-ben majd utána egy kis kitekintést adunk 2018-ra!

Ami a legfontosabb, hogy az invázió idén is sikeres volt, a málnakvarc bányák kiváló profitot hoztak, az Apple termékeink árai az egekben, a zalaegerszegi nano drón gyárunk is remek eredményeket tudott felmutatni és még sorolhatnánk a pozitív fejleményeket, de egyelőre ennyi legyen elég!

Az online hadtest frontján a Guild Wars 2 és World of Warcraft portálok továbbra is stabilan működnek valamint decemberben megnyílt a Destiny 2 portálunk is szépen felduzzadt!

A jó hírek mellett voltak kevésbé jók is: év elején bezártuk a Star Wars The Old Republic portált mivel a csapatos tartalmi fejlesztések messze elmaradtak a kívánatos szinttől és a fejlesztők jövőbeli tervei sem hozták lázba a portál tagjait. A TOR portál bezárása azért is volt fájdalmasabb a többinél, mert ebben a játékban indult útjára közösségünk 2009-ben.

A Division és a Wildlands portálok is bezárásra kerültek. A Division esetében szintén a tartalom hiány volt a fő ok, a Wildlands kapcsán pedig a tagok teljes mértékben „kijátszották” a rendelkezésre álló tartalmat , a PVP-s bővítmény meg nem hozta lázba a tagokat.

Idén is szerveztünk 3 klántalálkozót, a nyárit vidéken, az őszit pedig a reptilián vezetésű Vault 51 gamer bárban.

Még említést érdemel, hogy a Teamspeak 3 szerverünket Discordra cseréltük ahová aktív és kevésbé aktív tagjaink rendszeresen feljárnak.Mit tartogat számunkra 2018? A világuralmi terveinket majd csak az újévben osztjuk meg veletek, elöljáróban legyen annyi elég, hogy egyik kollaborá….akarjuk mondani kedves tagunkat sem fogja semmilyen hátrány érni, sőt….

A GW2 , WOW és D2 portálok továbbra is aktívak maradnak.

Online fronton egyelőre nem látunk olyan MMORPG-t vagy kooperatív online játékot ami ismét nagyobb létszámú tagot tudna bevonzani közösségünkbe. A Star Citizen ugyan nagyobb érdeklődésre tart számot, de megjelenési dátuma sűrű ködbe vész, valószínűleg éveket kell még várnunk rá.

A keleti (többségében koreai) mmorpg dömping közösségünk döntő részét nem érdekli, így ilyen jellegű online játékokban az előzetes tervek szerint nem leszünk jelen hivatalosan.

Természetesen továbbra is nyitottak vagyunk a Ti véleményeitekre, javaslataitokra akár új játék, akár bármilyen, a közösségünket érintő témában!

Szóval a lényeg: jövőre veletek és ugyanitt találkozunk!A Vezetőség


Resonance

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.