Online

Vendégek: 8
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1165, legújabb: nightdragon1003

Új fórum hozzászólások

Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
03 szept : 18:57
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 18:25
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by enkeny
03 szept : 14:17
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 08:19
Post: FELVÉVE- Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
02 szept : 19:27

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


HUN_BANDI
06 ápr : 09:42
de ahogy latom old republicban mar nem vagytok aktivak

HUN_BANDI
06 ápr : 09:40
hello , nekem is 7 év után ha jól emlékszem old republicot játszottam : Hungarikum guildel

Foxxika
15 márc : 08:38
Meggyüttem Csak eszembe jutott a belépőm így 4 év után

Zsolty
20 jan : 17:57
Üdv ismét köztünk Inder, Discordon keresd Torlint vagy Zotyát a meghívóért. Az ELÉRHETŐSÉG fülben felül pedig ott vannak a Battlenet azonosítók is

inder-hunwolf
12 jan : 01:16
A fiaimmal elkezdtünk wow-ozni, belépnénk guildbe!Ahol még jelen vagyunkHír beküldése


Facebook MySpace Twitter

2018. év végi összefoglaló és 2019-es terveink
szombat 22 december 2018 - 10:51:45 | Posztolta: Zsolty


Kedves Resonance tagok!

Rohamosan közeleg az év vége és mint azt már megszokhattátok, most is írtunk nektek pár gondolatot a 2018. évről és terveinkről 2019-re.

Többeknek biztos elrontjuk az ünnepi hangulatát, mivel jövőre sem fogunk megszűnni, sőt ellenkezőleg, de erről pár sorral lentebb olvashattok.
Kezdjük először is egy nagyon gyors visszatekintéssel a mostani évre, portálokra lebontva.

-Guild Wars 2

Ezen portálunk stabilan működik, igaz hullámzó aktivitással. A játék több mint 6 éves, ennek ellenére a Path of Fire kiegészítő, illetve a living story S4 egész kellemes tartalmat kínál. Sajnos a guildek köré épülő tartalom a háttérbe szorult, viszont a Guild Hall-t majdnem kimaxolt állapotba sikerült fejleszteni idén, ezer köszönet a tagoknak!
A csapatos tartalom hiánya ellenére 2019-ben is stabil portál működést várunk, jövőre (itt) sem szűnünk meg. Január elején érkezik az újabb living story epizód, addig is zajlik a Wintersday, a karácsonyi szünetben lehet farmolni az ajándékokat, és fogyasztani a virtuális puncsot.- World of Warcraft

A másik stabil portálunk a WOW-s brigád, akik idén kaptak egy teljes értékű kiegészítőt is, így ők jó ideig el vannak látva tennivalókkal
Ugyan a Battle for Azeroth nem úgy indult, ahogy azt sokan tervezték / szerették volna, a december közepén érkezett 8.1-es frissítés sok dolgot helyre tett. Többek között végre elég egy karakterrel unlock-olni a world questeket, az altoknak automatikusan elérhetővé válnak, miután elérték a max szintet. Érkezett új Warfront, új Island Expedition, végre kaptunk Azerite Gear vendort, stb. Elmondható, a BfA-nak így kellett volna megjelennie. Raid egyelőre nincs, az majd a következő update-ben jön jövő év elején. Portálunk tagjai lelkesen vágtak neki az új kihívásokat tartalmazó frissítésnek.


- Destiny 2

A „fekete bárány” portál. Az idén ősszel megjelent Forsaken kiegészítőnek hála a társaság egy rövid időre ismét aktívvá vált, azonban a tartalom kijátszása után sajnos megint érdektelenségbe fulladt és a 2 hete megjelent season pass-os tartalom sem csalogatta vissza a régieket.


Idén nem szüntettünk meg portált, ami köszönhető annak, hogy nem igazán volt olyan mmorpg vagy online kooperatív játék, ami a közösségünk nagy részét megmozgatta volna, így portált sem alapítottunk.

A nyári -vidéki- klántalálkozó ugyan elmaradt, de a tavaszi és őszi szerencsére megtartásra került, ahol szép számmal megjelentek tagjaink.

Most pedig lássuk 2019. terveinket:
- Invázió, invázió és invázió: igen, a legfontosabb, hogy 2019. februárjára tervezzük a tavaszi hadjáratunkat, de ennek részleteiről majd időben hírt adunk!

- ha már február: 2009. februárjában alapítottuk meg közösségünket, így jövőre ünnepeljük 10 éves fennállásunkat. Ennek örömére a tavaszi klántalálkozóra mindenképpen érdemes lesz eljönni, mert elég sok mindennel készülünk, többek között lesznek értékes nyereményjátékok valamint közkinccsé tesszük a 2008 óta keletkezett TELJES levelezést is, ami egy több száz oldalas kötetté duzzadt. Bővebben januárban írunk a zsinatról!

- Online fronton 2 játékban tervezzük a hivatalos jelenlétet: az első a február 22-én megjelenő Anthem lesz (vasemberes Destiny) majd egy hónapra rá a Division 2-ben is saját portált tervezünk indítani.
Mint látjátok, kifejezetten klasszikus mmorpg-ben nem tervezünk bővülni, ennek egyetlen egy oka van: 2019-ben nem tudunk még olyan mmoról, ami a közösségünk nagy részét érdekelné.

Természetesen továbbra is nyitottak vagyunk a javaslataitokra, észrevételeitekre , mert a közösséget ti formáljátok, mi csak egy irányt mutatunk!

Végezetül pedig szeretnénk megköszönni egész éves bizalmatokat és nagyon boldog karácsonyi ünnepeket és még boldogabb új évet kívánni nektek és családotoknak is!

Jövőre veletek ugyanitt!


A Vezetőség
Resonance

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.