Online

Vendégek: 6
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1165, legújabb: nightdragon1003

Új fórum hozzászólások

Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
03 szept : 18:57
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 18:25
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by enkeny
03 szept : 14:17
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 08:19
Post: FELVÉVE- Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
02 szept : 19:27

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


HUN_BANDI
06 ápr : 09:42
de ahogy latom old republicban mar nem vagytok aktivak

HUN_BANDI
06 ápr : 09:40
hello , nekem is 7 év után ha jól emlékszem old republicot játszottam : Hungarikum guildel

Foxxika
15 márc : 08:38
Meggyüttem Csak eszembe jutott a belépőm így 4 év után

Zsolty
20 jan : 17:57
Üdv ismét köztünk Inder, Discordon keresd Torlint vagy Zotyát a meghívóért. Az ELÉRHETŐSÉG fülben felül pedig ott vannak a Battlenet azonosítók is

inder-hunwolf
12 jan : 01:16
A fiaimmal elkezdtünk wow-ozni, belépnénk guildbe!Ahol még jelen vagyunkHír beküldése


Rólunk

Mindenkit üdvözlünk a honlapunkon!

Klánunk, a Resonance 2009. februárjában alakult meg azzal a céllal, hogy egy segítőkész, casual-fél hc baráti közösséget hozzunk létre , majd később multi gaming közösséggé nőttük ki magunkat.

Szabályrendszerünk lehetővé teszi, hogy játéktól függetlenül mind a casual, mind a hard core játékosok élvezzék az adott játékot és a két tábor békésen, vitáktól mentesen megférjen egymás mellett.

Nálunk nem számít, hogy mennyire vagy tapasztalt vagy tapasztalatlan mmo játékos, milyen a felszerelésed, mennyi pénzed van vagy mennyi időt tudsz online eltölteni. Itt csak Te számítasz, mint ember és ha sikerült beilleszkedned, akkor garantáltan jól fogod érezni magadat!

A két tábor közötti elhelyezkedés azonban nem jelent másodrendűséget más klánokhoz mérten. Sőt, bizonyos tekintetben plusz élményekkel gazdagodhatsz. Mi mindössze meghúzunk egy számunkra egészségesnek ítélt határt a játék által felkínált célok hajszolása felé vezető úton. Tagjaink jelentős része 30 év feletti, a többség dolgozik, családja van, ezért sem cél az, hogy a top 10 guildek között szerepeljünk, de bizonyos szintű aktivitást és elköteleződést elvárunk a tagjainktól.

Ennek fejében minden klántagnak kötelessége alkalmazkodni a klánszabályzathoz (KLÁNSZABÁLYZAT fül a RÓLUNK mellett ) . Akinek sikerül megbarátkoznia velünk az nem béklyónak tekinti majd ezeket a szabályokat, hanem mint a játék és a közösség természetes velejáróját.

Nem vagyunk gyüjtőguild, ezért is vezettük be a jelentkezési lappal történő jelentkezést, számunkra nem a mennyiség, hanem a minőség a fő szempont!

Összefoglalva tehát, kiknek is tudjuk ajánlani a Resonance-t?

Azoknak a casual játékosoknak, akik szeretnek játszani a játékkal és mindezt kötelező online játékidő nélkül szeretnék tenni, de amikor belogolnak akkor nem zárkóznak el egy gyorsan összeálló csapattal egy instát (dungeon, flashpoint, melyik játékban mi ) kipucolni, tudnak és akarnak közösségben játszani és ezt képesek kulturált keretek között folytatni.
Illetve olyan HC játékosoknak, akik időhiány, vagy egyéb okok miatt nem tudnak a szigorú időbeosztású és szabályrendszerű HC guildek soraiba csatlakozni, de meg szeretnék érezni az end-game tartalmak ízét és bármikor kaphatóak egy jó kis raid futamra.

Milyen játékokban vagyunk jelen? Guild Wars 2 , World of Warcraft

Ha rövid bemutatkozásunk és klánszabályzatunk elolvasása után úgy döntesz, hogy tagja szeretnél lenni közösségünknek nincs más dolgod, mint regisztráció után (a megerősíti email gyakran a SPAM mappában landol, nézzétek meg ott is ha nem érkezne meg) a jelentkezési lapot kitölteni és a fórum TAGFELVÉTEL topikjában elhelyezni. A jelentkezési mintát ott megtaláljátok.

Várunk minden játékost!

Resonance

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.