Online

Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1160, legújabb: beklas

Új fórum hozzászólások

Post: Re: Beklas visszatérés - WOW
Posted by Zsolty
03 jan : 19:02
Post: Beklas visszatérés - WOW
Posted by beklas
29 dec : 13:24
Post: Re: Rétifeka - GW2
Posted by enkeny
28 jún : 22:44
Post: Re: Jelentkezés Nagual - visszatérés WOW
Posted by Nagual
28 jún : 14:05
Post: Re: Nagual - visszatérés
Posted by Zsolty
28 jún : 11:24

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


Zsolty
20 jan : 17:57
Üdv ismét köztünk Inder, Discordon keresd Torlint vagy Zotyát a meghívóért. Az ELÉRHETŐSÉG fülben felül pedig ott vannak a Battlenet azonosítók is

inder-hunwolf
12 jan : 01:16
A fiaimmal elkezdtünk wow-ozni, belépnénk guildbe!

Mistgun
05 szept : 05:11
Ma reggel csatlakozott is a GW2 portálhoz, üdv itt is!

Exellisar
04 szept : 14:39
Köszi szépen!!

Zsolty
04 szept : 07:30
Szia! Nem szükséges, mert a régi portál ahol voltál már nem aktív, így a GW2 lesz az új aktív portálod!Ahol még jelen vagyunkHír beküldése


Rólunk

Mindenkit üdvözlünk a honlapunkon!

Klánunk, a Resonance 2009. februárjában alakult meg azzal a céllal, hogy egy segítőkész, casual-fél hc baráti közösséget hozzunk létre , majd később multi gaming közösséggé nőttük ki magunkat.

Szabályrendszerünk lehetővé teszi, hogy játéktól függetlenül mind a casual, mind a hard core játékosok élvezzék az adott játékot és a két tábor békésen, vitáktól mentesen megférjen egymás mellett.

Nálunk nem számít, hogy mennyire vagy tapasztalt vagy tapasztalatlan mmo játékos, milyen a felszerelésed, mennyi pénzed van vagy mennyi időt tudsz online eltölteni. Itt csak Te számítasz, mint ember és ha sikerült beilleszkedned, akkor garantáltan jól fogod érezni magadat!

A két tábor közötti elhelyezkedés azonban nem jelent másodrendűséget más klánokhoz mérten. Sőt, bizonyos tekintetben plusz élményekkel gazdagodhatsz. Mi mindössze meghúzunk egy számunkra egészségesnek ítélt határt a játék által felkínált célok hajszolása felé vezető úton. Tagjaink jelentős része 30 év feletti, a többség dolgozik, családja van, ezért sem cél az, hogy a top 10 guildek között szerepeljünk, de bizonyos szintű aktivitást és elköteleződést elvárunk a tagjainktól.

Ennek fejében minden klántagnak kötelessége alkalmazkodni a klánszabályzathoz (KLÁNSZABÁLYZAT fül a RÓLUNK mellett ) . Akinek sikerül megbarátkoznia velünk az nem béklyónak tekinti majd ezeket a szabályokat, hanem mint a játék és a közösség természetes velejáróját.

Nem vagyunk gyüjtőguild, ezért is vezettük be a jelentkezési lappal történő jelentkezést, számunkra nem a mennyiség, hanem a minőség a fő szempont!

Összefoglalva tehát, kiknek is tudjuk ajánlani a Resonance-t?

Azoknak a casual játékosoknak, akik szeretnek játszani a játékkal és mindezt kötelező online játékidő nélkül szeretnék tenni, de amikor belogolnak akkor nem zárkóznak el egy gyorsan összeálló csapattal egy instát (dungeon, flashpoint, melyik játékban mi ) kipucolni, tudnak és akarnak közösségben játszani és ezt képesek kulturált keretek között folytatni.
Illetve olyan HC játékosoknak, akik időhiány, vagy egyéb okok miatt nem tudnak a szigorú időbeosztású és szabályrendszerű HC guildek soraiba csatlakozni, de meg szeretnék érezni az end-game tartalmak ízét és bármikor kaphatóak egy jó kis raid futamra.

Milyen játékokban vagyunk jelen? Guild Wars 2 , World of Warcraft

Ha rövid bemutatkozásunk és klánszabályzatunk elolvasása után úgy döntesz, hogy tagja szeretnél lenni közösségünknek nincs más dolgod, mint regisztráció után (a megerősíti email gyakran a SPAM mappában landol, nézzétek meg ott is ha nem érkezne meg) a jelentkezési lapot kitölteni és a fórum TAGFELVÉTEL topikjában elhelyezni. A jelentkezési mintát ott megtaláljátok.

Várunk minden játékost!

Resonance

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.