Hír: 2016. évi záró klántalálkozó
(Kategória: Klánhírek)
Küldte: Zsolty
hétfő 10 október 2016 - 13:43:25Kedves Resonance tagok!

Vészesen közeleg az év vége, de még mielőtt véget érni, gyorsan megszerveztük a már rendszeresnek tekinthető, évadzáró gyűlésünket is.

Pár szerencsés tagunkkal volt alkalmunk találkozni a nyári, Veszprémbe kihelyezett találkozón is, most viszont ismét Budapesten kerül sor a gyűlésre.

Ezen klántalálkozójának időpontját a reptilián vezetés szavazással döntötte el, melynek értelmében a kollabo....akarjuk mondani kedves tagjaink döntő része október 22-e mellett voksolt, így erre a napra tűztük ki az össznépi zsinatot, mely vészesen közel lesz az invázióhoz, ezért aki eljön, az nem csak jól fogja magát érezni, de első kézből fog információkat kapni a közelgő változásokról!


A zsinat 2016. október 22-én (szombat) 15:00 órától veszi kezdetét.

A helyszín ismét a megújult Atlantisz lett,így továbbra sem kell annyit utazni (Budapesten belül ).

A cím : Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 2.

A helyszínről: Klikk

Minden aktív/inaktív tagunkat szeretettel várjuk, gyertek el , az elmúlt években is jó volt a hangulat, idén sem lesz másképp!

Részletek a TOVÁBB mögött


Idén csak I. Spíler császárt hívtuk meg, ha eljön, akkor -a hideg időre való tekintettel- reméljük nem az utca másik feléről fog figyelni minket!

Nem kizárt, hogy most is készülünk kvízjátékkal, a "szerencsés" nyertes pedig akár az Idegen Lények Lexikona II. bővített kiadásának lehet a boldog tulajdonosa, de az is előfordulhat, hogy mást kaptok!

Felmerülő kérdések esetén keressétek a C, P és K betűvel ellátott tagokat TS-en vagy írjatok fészbúúk csoportunkban illetve a fórumon.


Mindenkit szeretettel várunk!


Ezen hír származási helye: Resonance
( http://resonance-guild.eu/news.php?extend.125 )