Hír: Portál bezárások
(Kategória: Klánhírek)
Küldte: Zsolty
kedd 31 január 2017 - 18:35:32Kedves Resonance tagok!

A 2017. évet rögtön azzal kezdjük, hogy meghoztunk kettő, nehéz döntést, amely két portálunkat is érinti.
Ezen két portál a Star Wars The Old Republic (TOR) és a The Division (TD)

A TOR portálunkat hibernáljuk, de az ott lévő klán fizikailag továbbra is megmarad azonban nem fogad új tagokat és nem lesznek aktív portál parancsnokok sem jelen.
A Division-t illetően klánrendszer hiányában csak a TS szerveren lévő szobák tűnnek el.
Minden TOR és TD portál tag továbbra is közösségünk része marad, senkitől sem válunk meg.

Aki kíváncsi a döntésünk okaira, az klikkeljen a TOVÁBB gombra.


Hogy mik vezettek ehhez a döntésekhez?

Először is sikeres volt a 2016-os invázió és az online hadtestünk létszámát csökkentenünk kellett, ez a fő oka, elég ha ennyit tudtok!

Komolyra fordítva a szót: sajnos egyre több TOR-os törzstagunk fogalmazott meg igen éles és negatív kritikát a játék jelenlegi helyzetével és jövőjével kapcsolatban, mely kritikákat a vezetőség is helytállónak találta.

A TOR jelenlegi helyzetében egy nagyon jó, online elemeket is tartalmazó egyjátékos alkotás. Sztori szempontjából kiemelkedő darab, ezen a téren nem lehet okunk a panaszra, minden más téren viszont igen.

Több mint egy éve nem kaptunk komolyan vehető csapatos tartalmat, helyette erősen farmra kényszerítették a játékost, főleg a régi tartalom újrajátszásával. A közelmúltban bejelentettek ugyan egy új raidet…1 azaz egy darab bossal….
A többi négyet 2017. végéig kapjuk meg. Ez csak egy kis szelet, amely a tagok elégedetlenségéhez vezetett és a végén ott tartottunk, hogy hetekig nem volt online tag a TOR portálban.

A fentiek miatt pedig úgy döntöttünk, hogy a TOR portált bizonytalan időre hibernáljuk.

A Division kapcsán is hasonló okok vezettek ahhoz, hogy a kezdeti stabil játékosbázisunk meredeken fogyni kezdett, a végén pedig már csak egy maréknyi kitartó játékost tartotta a frontot, akik mostanra döntöttek úgy, hogy abbahagyják.

A TD felépítése, rendszere, sztorija és a grafikai megvalósítása kiemelkedőnek mondható, az első 30 szint elérése tényleg nagy élmény volt, a gondok utána kezdődtek. A játék rendszerét ugyan teljesen átalakították, azonban az két DLC (az utolsó most fog megjelenni) elvárások alatt teljesített. Részben repetitív farmolásra kárhoztatták a játékosokat (Underground) a jobb gear elérése érdekében, másrészt pedig a túlélő elemekkel teleszőtt mókázás (Survival) hamar elvesztette a varázsát. Az utolsó DLC 90%-ban a PVP-re koncentrál, a tagjaink nagy része inkább PVE párti, így ez őket nem hozza lázba, akik pedig a teszt szerveren kipróbálták nem túl jó véleménnyel voltak róla.

A TD továbbra sem rendelkezik klánrendszerrel, így ebben az esetben a bezárás csak a TS-re vonatkozik.

A Guild Wars 2 és a World of Warcraft portálokat ezen bezárások nem érintik ahogy a márciusban megalakuló Ghost Recon Wildlands portált sem.

Rossz hírekből ennyi elég mára, most pedig mindenki menjen vissza málnakvarcot bányászni és süssetek sok szilvásbuktát, mert köztudott, hogy mindkettőt szereti egy bizonyos faj!
Ezen hír származási helye: Resonance
( http://resonance-guild.eu/news.php?extend.127 )