Hír: 2018. évi őszi klántalálkozó
(Kategória: Old Republic)
Küldte: Zsolty
szerda 26 szeptember 2018 - 17:57:27Kedves Resonance tagok!

Magyarország egyetlen reptilián vezetésű közössége -más néven online hadtestje- ezennel minden aktív/inaktív kollaboránst sssszeretettel meghív az év utolsó, össznépi zsinatára, mely most is főhadiszállásunkon, a Vault 51 Gamer bárban lesz megtartva, ami köztudottan szintén reptilián tulajdonban van.

A vezetőség részéről szinte az összes gyíkember ott lesz így már csak pár kollabira és bércicára van szükségünk, hogy most is jó legyen a hangulat! Aki szilvásbuktával készül, azt tiszteletbeli gyíkemberré avatjuk, viszont most málnakvarcot ne hozzatok!

A zsinat 2018. október 13-án (szombat) 15:00 órától veszi kezdetét, most is reptilián istentisztelettel, melyben Raptor Jézushoz fogunk fohászkodni, hogy az Ellenállás, ezen belül is Plata, 404 vagy Szenthelyi Árpád továbbra se találjanak ránk, valamint az eljövendő inváziók sikerességét is meg kell támogatnunk!


Ahogy tavasszal, most is lesz VR móka, Street Fighter 2 és/vagy Mortal Kombat bajnokság , ezen felül még társasozni is lehet!

A cím : Budapest, VI. kerület, Ó utca 51. (a VIP terem szokás szerint csak a mienk!)

A helyszínről tovább infók: Klikk

és

Katt

A fogyasztásotokból származó bevételt idén a reptilián hadirokkantak javára ajánljuk fel, tehát a bevétel jó célra megy!

Felmerülő kérdések esetén keressétek bármelyik vezetőt Discordon vagy írjatok fészbúúk csoportunkban illetve a fórumon de akár emailben is lehet kérdezni!

Az Asszaszín Gyík, Csurit sajnos idén sem fog eljönni (még nem szedte össze magát, addig pedig a Ti érdeketekben nem engedhetjük emberek közé ) de a "közkedvelt" I. Spíler császár idén is kap meghívót! Mint korábban most is, minden baráti/szövetséges klán/közösség tagjait is örömmel látjuk!

Gyertek, gyertek, jól fogunk sssssszzzórakozni!

Ezen hír származási helye: Resonance
( http://resonance-guild.eu/news.php?extend.136 )