Hír: Portál változások
(Kategória: Klánhírek)
Küldte: Administrator
kedd 12 február 2019 - 19:15:02

Kedves kollaboránsok!


A vezetőség összeült az elmúlt pár hétben és végül döntésre jutottunk: két új portált nyitunk és ezzel együtt egyet bezárunk.

A bezárás a Destiny 2-s egységet érinti, mivel az elmúlt időszakban az aktivitás megközelítette a nullsík alapegységét: a zérót!

Maga a klán ingame megmarad, de egyelőre nem tervezzük az újranyitást.


Ellenben két portállal gazdagabbak leszünk: február 22-én az Anthem-ben hivatalosan is jelen leszünk.Itt Zsolty lesz a PP, míg Midguard a csapatvezető tisztséget látja el. Ezt követően pár hét múlva a Division 2-ben is elrajtolunk, ahol Mistgun vállalta a vezető tisztséget, ide viszont még csapatvezetőket keresünk (aki érdekel, az keressen piros vagy kék színnel ellátott vezetőket DS-en vagy írjon egy levelet a hivatalos email címünkre).

A két hivatalos portál azt is jelenti, hogy valószínűleg új kollabikkal fog bővülni online hadtestünk és ezzel együtt új "barátokra" is szert fogunk tenni, akik a Resonance nevet meghallva "idegállapotba fognak kerülni" és elárasztanak minket ismét levelekkel!


A két új portálon kívül idén nem tervezünk további bővítést, révén klasszikus, a többséget érintő MMOPRG-k nem fognak megjelenni, így maradunk a koop online lövöldéknél.


Várunk minden kedves érdeklődőt az új sejtekben!

A Vezetőség


Ezen hír származási helye: Resonance
( http://resonance-guild.eu/news.php?extend.139 )