Hír: 2019. évzáró klántalálkozó
(Kategória: Klánhírek)
Küldte: Zsolty
kedd 01 október 2019 - 16:08:51Kedves Resonance tagok!

Magyarország egyetlen reptilián vezetésű közössége -más néven online hadtestje- ezennel minden aktív/inaktív kollaboránst sssszeretettel meghív az év utolsó, össznépi zsinatára, mely most is online hadtestünk főhadiszállásunkon, a Vault 51 Gamer bárban kerül megrendezésre.

A vezetőség részéről szinte az összes gyíkember ott lesz, így már csak pár kollabira és bércicára van szükségünk, hogy most is jó legyen a hangulat! Aki szilvásbuktával készül azt idén sem rabolják el gujmán barátaink! Torta most nem lesz, aki kimaradt a 10. éves jubileumi taliról, azok majd 15. évesen bepótolják!

A zsinat 2019. október 19-én (szombat) 15:00 órától veszi kezdetét, 17 órától pedig indul nyereményjátékunk is, szóval ha másért nem, már ezért érdemes eljönni! Kahoot legyen mindenki telefonján! Ingyen wifit mi adunk!

Ahogy tavasszal, most is lesz VR móka, Street Fighter 2 és/vagy Mortal Kombat bajnokság , ezen felül még társasozni is lehet!

A cím : Budapest, VI. kerület, Ó utca 51. (a VIP terem szokás szerint csak a mienk!)

A helyszínről tovább infók: Klikk

és

Katt


Felmerülő kérdések esetén keressétek bármelyik vezetőt Discordon vagy írjatok fészbúúk csoportunkban illetve a fórumon de akár emailben is lehet kérdezni!

Sajnos az Asszaszín Gyík, Csurit idén sem fog eljönni (még mindig nem szedte össze magát, addig pedig a Ti érdeketekben nem engedhetjük emberek közé ) de a "közkedvelt" I. Spíler császár és Plata admirális idén is kap meghívót! Hátha most lenéznek közénk! Mint korábban most is, minden baráti/szövetséges klán/közösség tagjait is örömmel látjuk!

Gyertek, gyertek, jól fogunk sssssszzzórakozni!


Ezen hír származási helye: Resonance
( http://resonance-guild.eu/news.php?extend.140 )