Hír: 2019. évi összefoglaló és világmegváltó terveink 2020-ra! :)
(Kategória: Klánhírek)
Küldte: Zsolty
hétfő 23 december 2019 - 17:25:00Kedves Resonance tagok!

Ismét eltelt egy év, és mint azt már megszokhattátok, most is írtunk nektek pár gondolatot a 2019. évről és jövőbeli terveinkről.

Ahogy az elmúlt 10 évben, idén is biztos elrontjuk pár ember ünnepi hangulatát, mivel jövőre sem fogunk megszűnni, sőt ellenkezőleg, de erről pár sorral lentebb olvashattok.Nagyon röviden szólnánk az idei esztendőről:

Volt több sikeres inváziónk galaxis szerte, a Világok Tanácsa (tudjátok, ez az inváziós erőket tömörítő fajok szervezete) kiváló évet zárt, rabszolgáink száma felülmúlta várakozásinkat. Ami a Földet illeti, bevezettük az 5G-t (jövőre is mindmeghalunk tőle ), az globális felmelegédésben is rákapcsoltunk (hiába, a gyíkok a meleget szeretik) valamint jövőre ismét új Iphone-al "kedveskedünk", mivel egyre nagyobb az érdeklődés elmebefolyásoló technológiánk iránt. Előrendelésről infók hamarosan!

Ahhh....most jelezték, hogy a fenti bekezdést nem ide kellett volna írnom, szóval ezeket felejtsétek el, majd zárójelbe tesszük a végén az egészet!

Online hadtestünk frontján az aktív portálok közül a Guild Wars 2 egyre kisebb aktivitást jelez, míg a World of Warcraft portálunk hellyel-közzel tartja magát.
2019-ben a Division 2 -n belül jött létre egy Resonance, azonban a játék hiányosságai (és vérfarm faktora miatt) miatt nagyjából fél évet élt meg, után a tagok ráuntak a monotonitásra.

A Ghost Recon Breakpointban a klánrendszer hiánya miatt nem alakítottunk klánt, azonban a játék jelenlegig is ezer sebből vérzik, így legkorábban 2020 nyarán lesz érdemes visszanézni rá.

Mi vár rátok 2020-ban?

Röviden: világuralom, sok-sok invázió, teljes uralom a magyar online közösség felett, szóval seemmi jó, de majd az új Iphone feledteti veletek ezt is (mint írtuk, először csak nálunk lesz előrendelhető, érdemes már most spórolni rá! ).

Bővebben: Első körben egy tavaszi klántalálkozóra kerül sor, majd egy nyárira és egy évzáróra is, de ne szaladjunk ennyire előre.

Online fronton egyelőre nem látunk sem olyan új MMORPG-t, sem olyan kooperatív online alkotást, amelybe érdemes lenne közösségi szinten belevágni. A koreai tucat borzalmak, és a manapság népszerű battle royal játékok (PUBG, Fortnite, stb) továbbra sem érik el azt az ingerküszöbünket. A Star Citizen megjelenése majd 30 év múlva esedékes, a világmegváltó , megjelenésre váró sandbox alkotások (pl. New World, Ashes of Creation, stb.) pedig továbbra sem fogják megváltani a világot (ilyet egyedül csak mi, reptiliánok tudunk ígérni ).

Említést kell tennünk azonban az Elder Srcolls Online-ról , mely ugyan már 2014-ben megjelent, de 2016-ban alaposan átalakították, jelenleg buy to play (B2P) rendszerben működik. Műfaját tekintve klasszikus MMORPG és a már ott létező klánunk második aranykorát éli, így aki belevágna, azt szívesen látjuk.

Természetesen továbbra is nyitottak vagyunk ötleteikre, javaslataitokra (na jó, igazából nem, de Sofőr azt mondta, hogy ez mindenképpen legyen benne, mert sokkal jobb fényben tűntetjük fel magunkat), így ha lenne új céljáték (főleg online) akkor ne tartsátok magatokban.

Majdnem kimaradt egy fontos rész: az ellenlábasaink helyzete. Sajnos vesztettünk így írogatót, mert I. Spíler császár (a démonölő) végre leérettségizett, megszerezte a kamionos jogsiját is, így amióta van munkája, nem ér rá tartalmasabb leveleket írogatni. Plata ellenben nem tűnt el (reméljük idén végre befejezi a garázsában készülő android építését is), de jó úton járunk ahhoz, hogy egy stroke/szívinfarktus végre valahára elvigye, ha mégsem jönne be, akkor majd mi visszük el valahová...

Zárszó idő: Mindenkinek köszönjük, hogy 2019-ben is velünk voltatok, akár aktívan, akár inaktívan, reméljük, hogy gyík uraitok mellett jövőre is kitartotok (akik nem, azokról meg úgy is tudni fogunk ), végezetül pedig a teljes vezetőség nevében (még Csurit "ciccát" is ideértve, bár kedvenc asszaszín gyíkunk továbbra sem gyógyult még meg teljesen, ezért még nem engedhetjük emberek közé ) szereténk boldog, lootban gazdag karácsonyi ünnepeket és az ideinél is boldogabb új évet kívánni nektek!


A Vezetőség, avagy:

a Pornósgyík - Mistgun(n)
a Tudósgyík - Keny
a Természet Örzője - Juhuu
az Olajosgyík - Yasib/Bazsi
a pécsi bányászgyík - Sofőr (bácsi)
a Játékosgyík - Player 16 /"Ádámka"
a Drogbáró gyík - Anhré
a kínai kommunista gyík - Jun
az amerikáns gyík - Éjbenjáró
a III/3-as besúgó gyík - Zsolty


Ezen hír származási helye: Resonance
( http://resonance-guild.eu/news.php?extend.141 )