Hír: Csatlakozz a Resonance hírszerző csapatához! :)
(Kategória: )
Küldte: Zsolty
péntek 06 július 2012 - 14:45:11Nem, nem, semmi rosszra nem kell gondolni. Nem a "klasszikus" hírszerzésre gondoltunk, tehát nem kell más klánokba beépülni és hozni az információkat ahogy nem kell a Bioware központjába sem titkos bevetést vezetni hogy megtudni, hogy megtudjuk mi lesz az 1.4 patchben.

Mivel idáig összesen ketten publikáltunk híreket, így eljött az idő, hogy bevonjuk közösségünk többi tagját is ebbe a hálás feladatba.

Aki szeretne cikkeket írni bármely játék témakörben és van elég szabadideje is, az ne habozzon, csatlakozzon hozzánk! Az bal oldali menüsorok legalján látható egy HÍR BEKÜLDÉSE gomb, arra kattintva mindenki megmutathatja írói vénáját.
Lehet raid leírást beküldeni, híreket bármely játék megjelenéséről, híreket bármely játékról és még sorolhatnám, rátok van bízva.
Amit viszont kerüljünk: politikai és napi témák. Nem RL hírportált szeretnénk nyitni, ezért maradjunk a virtuális világban ha kérhetjük.

A beküldött híreket egy roppant komoly bizottság (én magam) ellenőrzi és utána megy is ki a főoldalra.

Persze lehet küldeni mailben is híreket, azokat is kitesszük. Kattintsatok a nevemre, ott az email címem, várom a fércmunkákat!


Ezen hír származási helye: Resonance
( http://resonance-guild.eu/news.php?extend.17 )